Originària de Washington, DC, A Sound of Thunder s'especialitza en una barreja de metall i hard rock clàssic de potents decibels que evoca noms com Judas Priest, Iron Maiden i Dio. Formada en 2008, la banda està liderada per la cantant catalano-americana Nina Osegueda. A principis de 2012, van publicar una sèrie d'àlbums d'estudi que van ser molt aclamats per la crítica, el que va fer créixer el seu nombre de fans a nivell internacional. En 2017 el seu tribut a Els Segadors, llançat els primers dies d'octubre i coincidint amb el referèndum per la independència, es va convertir en viral per tot Catalunya, arribant a estar fins i tot en les llistes iTunes Top 40 i EU200. Això va portar a la banda a la seva primera gira per Catalunya, incloent la inauguració del Concert per la Llibertat amb una presentació en viu que va ser transmesa a tot el territori català per TV3. En 2018 A Sound of Thunder torna a Catalunya amb la seva nova gira "Desperta Ferro", per trobar-se amb els seus fans i un cop més aixecar les falçs ben alt!
Noctämbuls és una banda de Rock Dur i Metall en català format per membres de les comarques del Baix Penedès i Garraf que va sorgir a partir de formar una banda tribut/homenatge al grup Sangtraït a l'any 2012, amb una llarga trajectòria de concerts arreu de Catalunya. Ens presenten el seu 1er single Terra de Llibertat, un cant reivindicatiu que vol reflectir que tota la tirania política i tot allò que el sistema ens fa empassar a la força, es pot combatre sense armes, un poble unit és més poderós que totes les armes del món juntes.
Icestorm és una banda de metal que va començar a tocar el 2006. El grup és el somni d'alguns bojos que encara creuen que poden convertir la seva passió en una forma de vida. És el projecte que ens ha mantingut i encara ens manté feliços i contents día a día. I sabeu una cosa? Encara que això no arribi més lluny, encara que això acabés ara mateix, en aquest precís instant, haurà valgut la pena. Prepareu-vos. La tempesta s'acosta! ;)
Forja és una banda de Folk Metal en català, nascuda l’any 2012 de la mà d’en Martí; el vocalista. Amb poc temps el projecte agafa forma i, amb l’ajuda de la resta dels membres del grup, aconsegueixen gravar una demo d’un estil power amb tocs folk. El 2015, després d’un canvi en la formació, es grava l’EP “Tornant de la Batalla”, deixant enrere el power per un estil més centrat en el folk metal i amb una millor producció. Arribats al 2017, la banda s’embarca en la producció del primer LP titulat “El llibre dels Feyts”; un disc conceptual amb un estil més definit que els anteriors treballs.
el festival rock i metal situat entre camins, senders, boscos i muntanyes d'antigues rutes maquis

AFORAMENT LIMITAT

Prohibida l'entrada a menors de 18 anys

Preu: 3€ amb un refresc o cervesa artesana

venda d'entrades